Ajuts postdoctorals, convocatòria AXA Research Fund 2015

Benvolguts/des,

La fundació AXA Research Fund ha publicat la convocatòria d’ajuts postdoctorals del 2015: "AXA Junior Research Grant"

Els ajuts van dirigits a investigadors que faci menys de 5 anys que hagin obtingut el títol de doctor. El finançament tindrà una durada de dos anys i permetrà cobrir les despeses de contractació de l’investigador (dedicació exclusiva) i les seves despeses de recerca fins a un màxim de 5.000 € anuals.

La missió de AXA Research Fund es finançar recerca bàsica dedicada a entendre millor els riscos globals de una les següents temàtiques:

  • Environmental risks:
  • Life risks:
  • Socio-economic risks:

Els candidats no es poden presentar lliurament a aquest ajut sinó que necessiten l’aval d’una institució. Una institució que prèviament hagi estat sel·leccionada per AXA Research Fund. La UAB ha estat seleccionada per presentar 1 candidat/a per aquesta convocatòria. Per tant hi haurà un procés de selecció intern previ.

Es valorarà molt positivament que els candidats realitzin una acció de mobilitat gràcies a l’ajut AXA. És a dir, que el candidat que presenti la UAB estigui actualment en una altra institució.

Els terminis són curts i per aquest motiu si us interessa presentar-vos us agrairíem que envieu, el més aviat possible, un e-mail a l’Oficina de Projectes Internacionals de Recerca a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.   i us informarem en detall de la documentació que haureu de presentar (formulari de sol·licitud,CV, projecte, etc)

Tots els candidats hauran d’enviar la documentació relativa al procés de selecció intern abans del dia 24 de novembre a les 9:00 hores.

Informarem dels resultats de la selecció interna el 1 de desembre contactant als candidats per e-mail.

Podeu trobar els detalls de la convocatòria a la pàgina web de AXA: http://www.axa-research.org/post-doctoral-fellowships

 Atentament,

 OPIR