Beques "La Caixa" estudis de doctorat 2015

Us enviem informació sobre la convocatòria de Beques "la Caixa" per a estudis de doctorat en universitats espanyoles 2015, per si és del vostre interès.

La data límit oficial per presentar les sol·licituds on-line a l´Entitat organitzadora, és el dia 23 de febrer de 2015 a les 14 hores (hora peninsular)

Els sol·licitants que estiguin interessats en presentar sol·licitud i necessitin tramitar el document Carta de Conformitat de la Universitat hauran d'enviar com a màxim el dia 16 de febrer de 2015 per correu electrònic a la Subunitat de Beques de l'Àrea de Gestió de la Recerca ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) aquest model de document degudament emplenat juntament amb el document Declaració de primera matrícula un cop ja estigui certificat i signat pel departament responsable del programa de doctorat (secretaria del departament, director/a del programa de doctorat, etc.). Una vegada l'Àrea de Gestió de la Recerca hagi signat la Carta de Conformitat, la Subunitat de Beques l'enviarà escanejada per correu electrònic al candidat, i aquest podrà completar la sol·licitud telemàtica a través del web de "la Caixa".

La convocatòria està disponible al portal d'Ajuts, Beques i Convocatòries de la UAB  i en cas de dubtes, podreu adreçar les vostres preguntes al formulari que trobareu al final de la informació de la convocatòria.

Informació per a l'acreditació i avaluació de la recerca